Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Eteros Ego Nemesis Online Gamato

"Έτερος Εγώ - Νέμεσις": Η πολυαναμενόμενη συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας

Ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης επιστρέφει πιο αποφασισμένος από ποτέ

Η σειρά της COSMOTE TV έρχεται τον Ιανουάριο του 2023

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια της ταινίας "Έτερος Εγώ" έρχεται στην COSMOTE TV τον Ιανουάριο του 2023 με τίτλο "Έτερος Εγώ - Νέμεσις". Η σειρά αποτελείται από 8 επεισόδια και βασίζεται στο έργο του συγγραφέα Θοδωρή Παπαδουλάκη.

Στην "Νέμεσις", ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης), επιστρέφει έχοντας συντριβεί από τον τραγικό χαμό της αγαπημένης του. Όταν η αστυνομία αδυνατεί να λύσει τον γρίφο των αυξανόμενων δολοφονιών ενός serial killer που παίζει με τις αρχές, ο Λαΐνης αναλαμβάνει να μπει στο μυαλό του δολοφόνου και να τον εμποδίσει να ολοκληρώσει τον έβδομο και τελευταίο του "άθλο".

Στον κύκλο των επεισοδίων, ο Λαΐνης καλείται να αντιμετωπίσει τον δικό του δαίμονα, τη Νέμεση, η οποία απειλεί να καταστρέψει και την προσωπική του ζωή. Με τη βοήθεια του ψυχιάτρου του και φίλου του Χρήστου (Πέτρος Λαγούτης), ο Λαΐνης θα πρέπει να λύσει τον γρίφο του δολοφόνου προτού να είναι πολύ αργά.

Η σειρά "Έτερος Εγώ - Νέμεσις" αναμένεται να συναρπάσει το κοινό με την καθηλωτική πλοκή της, τις ανατρεπτικές εξελίξεις και τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών της.


Comments